KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Szabadulópakli - London végórái társasjáték

Szabadulópakli - London végórái társasjáték
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
12 éves kor fölött
nem rendelhető
59677
A Szabadulópakli: London végórái egy különleges játék, mely összekovácsolja a társaságot. Fogjatok össze, gondolkodjatok együtt hogy rájöjjetek a rejtvények megoldásaira és végül kiszabadulhassatok. 90 perc áll a rendelkezésetekre hogy titkos ügynökként megtaláljatok 4 darab elrejtett tárgyat. A dobozban található borítékokban mindent megtaláltok amire szükségetek lesz a nyomozás során, ám az újabb és újabb borítékokért rá kell jönnötök a helyes megoldásokra!
A "Szabadulópakli - London végórái társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szabadulópakli - London végórái társasjáték

Szabadulópakli - London végórái társasjáték

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.