Szilaj Zabolátlanok - Padlás játékszett

Szilaj Zabolátlanok - Padlás játékszett
10 650 Ft
+213 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73539
Vajon lehet-e igaz barátság ember és ló között? Bizony lehet. Most végre eljött az alkalom, hogy ti is beköltözhessetek Lucky szobájába, és így még inkább részesei legyetek a sok bátor kalandnak és a hű barátságnak, amit a DreamWorks Szilaj Zabolátlanok mozifilmben láthattok! A padlás játékszettben Lucky hálóingben, papucsban és hajkefével fogad benneteket, de van itt még egy nagyméretű ruhásszekrény is a ruhák, csizmák, akasztók és számos más, a szoba által inspirált történetbe illeszthető kiegészítő tárolására. Mostantól együtt készülődhettek az estére és a másnapi ébredésre Luckyval, számtalan szórakoztató kaland vár rátok, melyeket akár az esti mesébe is belecsempészhettek. Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete?
A "Szilaj Zabolátlanok - Padlás játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Szilaj Zabolátlanok - Padlás játékszett

Szilaj Zabolátlanok - Padlás játékszett

10 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.