Szimat Nyomozó társasjáték

Szimat Nyomozó társasjáték
Csapatmunka gyerekeknek és felnőtteknek!
A Szimat Nyomozó egy nagyszerű, kocka dobós társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játék menete nagyon egyszerű és gyors, a játékidő kb. 20 perc. A játékmenet erősen épít a kockadobás és az ok-okozati mechanizmusokra. A kooperatív társasjátékban Szimat nyomozó szerepébe, felváltva bújhatnak bele a gyerekek, aki a nyomok, azaz a helyes kártyák felderítésében fog segíteni. A játék 5 körből áll, ahol számkártyák keverése (1-5-ig) és a kockadobás fogja meghatározni a játék menetét. Ebben a nyomozós játékban együttműködve kell megtalálni a tettest, miközben az egyik játékos Szimat Nyomozó bőrébe bújva adja meg a nyomokat. Szükség lesz a logikai készségre is, hiszen következtetve kell rájönni a megoldásra, hogy sikeresen záruljon a nyomozás. Izgalmas, kooperatív társasjáték, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Játékidő: 20-30 perc.
A "Szimat Nyomozó társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 7 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Gém Klub
74358
5 190 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Szimat Nyomozó társasjáték

Szimat Nyomozó társasjáték

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.