Szuperséf kiskonyhája működő vízcsappal és hangokkal, 77 cm

17 490 Ft
+350 hűségpont ajándékba - Részletek...
Manyuk Toys
1-3 nap
73620
Minden apró séf álma egy jól felszerelt konyha. Szerencsére a Szuperséf konyhában minden megtalálható, ami csak szükséges a játékételek elkészítéséhez. Vigyázat! Könnyen mesterszakács válhat a gyerekekből, ha ezzel a szettel ismerik meg az ételkészítés rejtelmeit!
A részletgazdag és szépen kidolgozott konyha hangeffektekkel és fényekkel teszi még szórakoztatóbbá a játékot, ráadásul ha vizet csepegtetnek a tűzhelyre, "gőzölni" kezd, de akár fel is melegíthetik az edényben található folyadékot. Jöhet egy vasárnapi húsleves?
És hogy mi jön a főzés után? A mosogatás... A gyerekek már egészen kis korban megtanulhatják, hogy rendet is kell tenni. A csaphoz tartozó tartályba víz tölthető, majd az edények folyó víz alatt elmoshatók.
A szettben számos konyhai eszköz és játék étel is található, hogy mindenki elkészíthesse kedvencét. Az ajtók nyithatók, gombok tekerhetők, a főzőlap pedig világít és hangot ad.
A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült.
Remekül fejleszti a kreativitást, a finommotorikát, valamint a gyerekek játszva tanulhatják meg a főzés alapjait és megismerkedhetnek az ázsiai élelmiszerekkel is.
A konyha magassága: 77 cm
A játék elemmel működik (9 db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Szuperséf kiskonyhája működő vízcsappal és hangokkal, 77 cm" nevű játék gyártója a Manyuk Toys, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Szuperséf kiskonyhája működő vízcsappal és hangokkal, 77 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Szuperséf kiskonyhája működő vízcsappal és hangokkal, 77 cm

Szuperséf kiskonyhája működő vízcsappal és hangokkal, 77 cm

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.