Táncoló és repülő tündér - rózsaszín

Táncoló és repülő tündér - rózsaszín
4 890 Ft
+98 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
25363
Ismerd meg a táncoló és repülő rózsaszín tündér babát! Ez a gyönyörű, rózsaszín ruhába bújt baba magasra tud szárnyalni, ehhez csak tedd a parfümös üveg tetejére. Rántsd meg a madzagot, a Táncoló és repülő rózsaszín tündér felszáll, és szinte a plafonig is képes repülni. A tündér a levegőben forog, lassan ereszkedik, végül ha leért a padlóra, táncra perdül! A Táncoló és repülő rózsaszín tündér azoknak a lányoknak készült, akik hisznek a fantáziában és a varázslatban! Méretek: 14 x 7 x 20 cm.
A "Táncoló és repülő tündér - rózsaszín" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Táncoló és repülő tündér - rózsaszín

Táncoló és repülő tündér - rózsaszín

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.