Fisher-Price - Tanuló kutyusos járássegítő

Fisher-Price - Tanuló kutyusos járássegítő
17 750 Ft
+355 hűségpont ajándékba - Részletek...
3 éves kor alatt
72587
A Fisher-Price tanulókutyusos járássegítő interaktívan oktatja a babákat a Smart Stages technológiának köszönhetően. Ez az édes kölyökkutya jó barátja lesz az üldögélő és járni tanuló piciknek, sok szép pillanatot töltenek majd el együtt.
A könnyen megragadható fogantyúk segítenek a gyerekeknek megtenni az első lépéseket, de természetesen számos egyéb tevékenység is vár a picikre. Minden érzékszervüket fejleszthetik az erre kialakított funkcionális játékokkal.
A kutyus fokozatosan ismerteti meg a gyerekekkel a számokat, a betűket, a színeket, a formákat és még sok minden mást is. Lehetőség van magyar, angol, cseh, szlovák és lengyel nyelv kiválasztására (a beállítás nagyon egyszerű és bármikor megváltoztatható, mindössze nyomva kell tartani 4 másodpercig a földgömb gombot, majd kiválasztani a nyelvet).
A gyerekek életkorának/fejlettségének megfelelően 3 nehézségi szint választható:
1. szint (6 hónapos kortól): Hét tapintható tevékenység, színek és formák megismerése.
2. szint (12 hónapos kortól): Alapformák felismerése, alap angol szavak.
3 szint (18 hónapos kortól): Képzelet fejlesztése, dalok hallgatása.
A Fisher-Price tanulókutyusos járássegítő egy nagyszerű, strapabíró műanyagból készült játék, amely hosszú időn keresztül segíti a picik fejlődését - testileg és szellemileg is.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Tanuló kutyusos járássegítő" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Tanuló kutyusos járássegítő

Fisher-Price - Tanuló kutyusos járássegítő

17 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.