Thomas és barátai - Kedvenc pillanatok motorizált szett - Sáros szerelő vonatok

9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
1-3 nap
80330
A kis masiniszták most újraélhetik kedvenc jeleneteiket a Thomas és barátai rajzfilmekből a Kedvenc pillanatok motorizált sorozat járgányaival. Ebben a szettben Carly, a daru és Sandy - a szakadó esőtől sárosan - indulnak útnak, hogy megszereljék a vonatokat és a síneket a kikötő közelében. A készletben található 2 utánfutó csatlakoztatható a mozdonyhoz.
A mozdony tetején található kapcsolót megnyomva a vonat bármely Thomas és barátai sínpályán végig tud robogni (a fa pályák kivételével).
A Fisher-Price márkájú "Thomas és barátai - Kedvenc pillanatok motorizált szett - Sáros szerelő vonatok" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Thomas és barátai - Kedvenc pillanatok motorizált szett - Sáros szerelő vonatok" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Thomas és barátai - Kedvenc pillanatok motorizált szett - Sáros szerelő vonatok

Thomas és barátai - Kedvenc pillanatok motorizált szett - Sáros szerelő vonatok

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.