Tolki - Memóriajáték - Hangszerek

Tolki - Memóriajáték - Hangszerek
5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bonsai International
nem rendelhető
82049
A klasszikus memóriajáték az első játékok egyike, amellyel megismerkedünk gyerekkorunkban. A Tolki azonban ennél többet nyújt: a vizuális memória mellett a hanggal történő azonosítás képességét is fejleszti. A többféle szabály szerint játszható játék segítségével az óvodások megismerkedhetnek a különböző járművekkel.
Az egyedi oktatási módszerre épülő interaktív, beszélő memóriajáték során csak meg kell érinteni az elektronikus toll hegyével a kártyákat, és máris felcsendül Kereki Anna narrációjában a hangszereket ábrázoló képekhez tartozó több mint 24 különböző hanganyag.
A játék kizárólag a Tolki elektronikus tollal működik, amelyet ez a készlet nem tartalmaz! Az elektronikus tollat csak egyszer kell megvásárolni, ezt követően használható a gyártó többi játékához is. A játékhoz tartozó hanganyag ingyenesen letölthető a gyártó honlapjáról.
A "Tolki - Memóriajáték - Hangszerek" nevű játék gyártója a Bonsai International, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tolki - Memóriajáték - Hangszerek

Tolki - Memóriajáték - Hangszerek

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.