Tooky Toy - Barkácsasztal fából kiegészítőkkel, 81 cm, 48 db-os

Tooky Toy - Barkácsasztal fából kiegészítőkkel, 81 cm, 48 db-os
20 690 Ft
+414 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
inkább fiúknak
72021
Minden gyerek szereti nézni, hogyan barkácsolnak a felnőttek, és hogyan varázsolnak fából vagy fémből gyönyörű, avagy praktikus dolgokat. A Tooky Toy barkácsasztal játékszettjével a picik eljátszhatják, hogy ők maguk is barkácsok. A szettben minden megtalálható, amire csak szükség lehet, összesen 48 darab szerszámból és kiegészítőből választhatnak.
A játék végeztével minden bepakolható egy tároló rekeszbe, így a kicsik azt is megtanulhatják, hogy a szerszámokat bizony rendben kell tartani.
A termék fából készült, így környezetbarát, használata pedig a picik számára is biztonságos, mivel a festék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A játék remekül fejleszti a fantáziát, a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikát.
A barkácsasztal mérete: 45 x 31 x 81 cm.
A "Tooky Toy - Barkácsasztal fából kiegészítőkkel, 81 cm, 48 db-os" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Barkácsasztal fából kiegészítőkkel, 81 cm, 48 db-os

Tooky Toy - Barkácsasztal fából kiegészítőkkel, 81 cm, 48 db-os

20 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.