Tooky Toy - Egyensúlyozó játék - Állatok

4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
1-3 nap
72017
A Tooky Toy egyensúly fejlesztő játék szórakoztatva tanítja újabb és újabb dolgokra a piciket. Remekül fejleszti a finommotorikát, a logikát, a szem-kéz koordinációt és a kézügyességet, ráadásul a gyerekek megismerkedhetnek különböző állatokkal is. A játékot kétféleképpen lehet használni: ügyesen fel lehet pakolni az elemeket a félkörív talapzaton álló rudakra - a cél, hogy egyensúlyban maradjon -, illetve zsinórra is lehet fűzni a különböző formájú, színes elemeket.
Fából készült, így környezetbarát és tartós, a festék pedig nem tartalmaz toxikus anyagokat, ezért használatuk biztonságos a legkisebbek számára is.
A "Tooky Toy - Egyensúlyozó játék - Állatok" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tooky Toy - Egyensúlyozó játék - Állatok" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Egyensúlyozó játék - Állatok

Tooky Toy - Egyensúlyozó játék - Állatok

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.