Tooky Toy - Építő játék - Gömbölyű maci

Tooky Toy - Építő játék - Gömbölyű maci
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
nem rendelhető
72011
Ez a macis építőjáték szórakoztató elfoglaltságot jelent a gyerekeknek, és a játék során remekül fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt és a türelmet.
A maci 10 darab különböző építőelemből tevődik össze, amelyet megadott sorrendben kell egymásra helyezni.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Építő játék - Gömbölyű maci" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Építő játék - Gömbölyű maci

Tooky Toy - Építő játék - Gömbölyű maci

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.