Tooky Toy - Fa Montessori építőjáték - Állatok és formák

6 490 Ft
+130 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
1-3 nap
76796
Talán nincs is olyan gyerek, aki ne játszana élete során építőkockákkal, főleg, ha ilyen egyedi és aranyos, mint a Tooky Toy fajátéka.
Ez a Montessori jellegű, logikai fa építőjáték egy négy rúdból álló talpazatból áll, amire a kicsik ráfűzhetik a színes fa elemeket, ezzel pedig egy aranyos kisállatot képét rakhatják össze. A csomagban 4 db kis képet is találnak, ami segítségül szolgálhat a színes elemek helyes elrendezéséhez és a kép megalkotásához.
Szórakoztató elfoglaltság, amely remekül fejleszti a kreativitást, képzelőerőt, a kézügyességet, szociális készséget, a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, a türelmet és számos más készséget.
A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Fa Montessori építőjáték - Állatok és formák" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Tooky Toy - Fa Montessori építőjáték - Állatok és formák" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Fa Montessori építőjáték - Állatok és formák

Tooky Toy - Fa Montessori építőjáték - Állatok és formák

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.