Tooky Toy - Marokkó ügyességi játék

Tooky Toy - Marokkó ügyességi játék
1 690 Ft
+34 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
72049
A marokkó játékot talán mindenki ismeri. A Kínából származó ősi társasjáték szabálya nagyon egyszerű: a pálcikákat leejtjük az asztalra egy kupacba, majd a játékosok sorban elveszik a pálcikákat úgy, hogy a többi pálcika ne mozduljon meg. Ha mégis megmozdul, a következő játékos próbálkozhat. A nyertes az, aki a legtöbb pálcikát gyűjti össze.
Szórakoztató játék az egész családnak.
A játék remekül fejleszti a logikát, a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikát.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Marokkó ügyességi játék" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Marokkó ügyességi játék

Tooky Toy - Marokkó ügyességi játék

1 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.