2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Tookyland - Nyomdakészlet, 19 darabos

Tookyland - Nyomdakészlet, 19 darabos
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
nem rendelhető
81652
A Tookyland bélyegzőkészlete 12 különböző alakú és méretű nyomdaformát tartalmaz, amellyel a gyerekek kedvükre készíthetnek szebbnél szebb képeket - vagy akár a szettben található színes alkotólapok fehéren hagyott helyeit is megölthetik különböző színekkel.
A formák között kör, ovális, szívecske, csillag, madárlábnyom, téglalap, négyzet és háromszög alakú nyomda is rejlik, amelyekkel a zebra csíkjait, az almafa almáit, a borsó héjából kigurult szemeket, a kislány ruháját vagy a tehervonat rakományát egészíthetik ki a lurkók, de akár egy teljesen új képet is alkothatnak egy üres lapra. A dobozban 6 különböző színű tinta közül választhatnak a kis alkotók.
A készlet segítségével fejlődik a gyerekek finommotorikája, szem-kéz koordinációja, az alkotólapok nyomdázásával rész-egész viszonyfogalmuk is kialakul, mindemellett a szett teret enged a kreativitás kibontakoztatásának is.
A tinta nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, így a gyerekek biztonságosan használhatják.
A "Tookyland - Nyomdakészlet, 19 darabos" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Tookyland - Nyomdakészlet, 19 darabos

Tookyland - Nyomdakészlet, 19 darabos

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.