Trefl - Gabi babaháza memóriajáték

Trefl - Gabi babaháza memóriajáték
1 290 Ft
+26 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
nem rendelhető
81977
A gyerkőcök egyik kedvenc meséje, a Gabi babaháza szerepel ennek a memóriajátéknak a képkockáin. A játék lehetővé teszi, hogy Gabi babaháza szórakoztató világában kalandozzanak a gyerekek, miközben fejlesztik a memóriakészségüket. Biztosan örömmel találják majd meg a párokat ebben a hagyományos társasjátékban, amit akár egyedül is lehet játszani. A vidám grafika és a kedvelt karakterek garantálják a jó hangulatot minden korosztálynak.
A játék menete egyszerű, a kicsik számára is könnyen megtanulható és tartható a szabály. A lefordított képkocák között meg kell találni az egyes párokat. Az nyer, aki a legtöbb párt gyűjti össze.
A játék fejleszti a memóriát, a megfigyelő- és koncentrációs képességet, valamint türelemre és kitartásra is tanít.
A "Trefl - Gabi babaháza memóriajáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 6 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Trefl - Gabi babaháza memóriajáték

Trefl - Gabi babaháza memóriajáték

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.