Trefl - Very Berry - Áfonyaszedés, Az első játékom

Trefl - Very Berry - Áfonyaszedés, Az első játékom
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
nem rendelhető
69466
Ebben a játékban egy aranyos kis erdei történet részesei lehetnek a játékosok, hiszen az erdő széli faházban élő nyuszihoz térnek haza a barátai, akik az erdőben voltak finom áfonyát gyűjteni. Azonban egy kis verseny kerekedik, hiszen aki elsőként ér a nyuszihoz a finom bogyókkal, az bizony elsőként kóstolhatja meg a fenséges áfonyatortát. A társasjáték nem csak a szükséges szabályokat tartalmazza, hanem okos tippeket is ad szülők számára, hogy miként tudják még szórakoztatóbbá tenni a játékot.
A "Trefl - Very Berry - Áfonyaszedés, Az első játékom" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Trefl - Very Berry - Áfonyaszedés, Az első játékom

Trefl - Very Berry - Áfonyaszedés, Az első játékom

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.