Trudi - Rusty, a németjuhász plüss kutyus

Trudi - Rusty, a németjuhász plüss kutyus
7 990 Ft
+160 hűségpont ajándékba - Részletek...
12 éves kor alatt
77559
Rusty egy igazán imádnivaló plüss németjuhász kölyökkutya. A felhasznált anyagok sokfélesége és a különböző szőrhosszúságok lehetővé teszik a fajtára jellemző tulajdonságok ábrázolását. Ilyen például a szem környéke, a lekerekített lábak, a hosszú és vastag farok. A legapróbb részletekre való odafigyelésnek köszönhetően valósághű plüss pajtásra lehetnek a gyerekek. A fajta jelleg ötvöződik a Trudi márka sajátos stílusával, így a plüss igazán édes és szeretetteljes megjelenést kap.
30°-on mosógépben mosható, illetve kézzel is tisztítható nedves szivacs és semleges szappan segítségével.
Biztonságos kialakításnak köszönhetően újszülöttek számára is alkalmas.
Mérete: 14 x 28 x 20 cm
A "Trudi - Rusty, a németjuhász plüss kutyus" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 12 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trudi - Rusty, a németjuhász plüss kutyus

Trudi - Rusty, a németjuhász plüss kutyus

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.