V-tech baby - Toot-Toot - Mentő kisautó

V-tech baby - Toot-Toot - Mentő kisautó
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
Vtech
inkább fiúknak
50434
Készségfejlesztés és szórakozás, mindez egy kisautóban! A Toot-toot Mentőautó könnyedén megfogható a legapróbb kezekkel is, így fejlődnek a finommotoros készségek. Dallamok és hangeffektek segítségével a gyerekek játszva tanulnak. 3 édes, énekelhető dalocska, 6 dallam, élethű hangeffektek és vicces kifejezések teszik a játékot igazán szórakoztatóvá.
A külön kapható.Toot-Toot játékszettel kibővítve, a jármű kommunikál a SmartPoint helyekkel.
A "V-tech baby - Toot-Toot - Mentő kisautó" nevű játék gyártója a Vtech, főleg 1 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

V-tech baby - Toot-Toot - Mentő kisautó

V-tech baby - Toot-Toot - Mentő kisautó

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.