KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Varázs, vizes kifestő - Cirkusz

Varázs, vizes kifestő - Cirkusz
1 590 Ft
+32 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
nem rendelhető
58620
A gyermek most maszatolás és festékpacák nélkül festhet ezzel az állatos vizes filctollas színezővel. Egyszerűen csak kiszínezi az egyes oldalakat, majd ha megszáradtak, a festék eltűnik, így újra és újra kifesthetik a lapot. A vizes filctoll könnyen megfogható, így az apróságok számára sem okoz gondot a színezés. Kiváló játék utazáshoz is. A szett egy újratölthető filctollat is tartalmaz.
A "Varázs, vizes kifestő - Cirkusz" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Varázs, vizes kifestő - Cirkusz

Varázs, vizes kifestő - Cirkusz

1 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.