Verdák 3 - Mikroautó Roncsderbi pályaszett

Verdák 3 - Mikroautó Roncsderbi pályaszett
A roncsderbik világa mindig izgalmas, pláne akkor, ha kedvenc meséd, a Verdák 3 karaktereinek mikroautó változatával versenyezhetsz! A mikroautókhoz készült roncsderbi pályán a veszély nem kerüli el a versenyzőket, hiszen a szédítő körök alatt bizony az ütközések száma is elég magas. Forgasd meg a pályát a tekerőkar segítségével, és légy részese egy eszméletlenül izgalmas versenynek! A pályát félbe tudod hajtani, és a csomagban kiegészítőket is találsz.
A készlet 1 db mikroautót, egy sárral borított Villám McQueen-t tartalmaz, melynek mérete kb. 4 cm.
A "Verdák 3 - Mikroautó Roncsderbi pályaszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
48512
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Verdák 3 - Mikroautó Roncsderbi pályaszett
Verdák 3 - Mikroautó Roncsderbi pályaszett

Verdák 3 - Mikroautó Roncsderbi pályaszett

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.