Verdák - Mack szállítóautó játékszett

Verdák - Mack szállítóautó játékszett
A Kamion rakodótere leválasztható az autóról, valamint szétnyitható, így egy menő tuning műhellyel találjuk szembe magunkat. A műhelyben Villám McQueen teljes mértékben felkészülhet a következő versenyre. Feltöltheti a benzintartályt, használhatja az autómosó területet. A rámpa felhajtásával megemelhető az autó, valamint egy nagyképernyős TV is található a műhelyben. Egy trófeaszekrény óvja már megszerzett és a még begyűjtendő díjakat.
A játék 1:55 méretarányú.
A készlet a Villám McQueen kisautót nem tartalmazza.
A "Verdák - Mack szállítóautó játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
51213
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Verdák - Mack szállítóautó játékszett
Verdák - Mack szállítóautó játékszett

Verdák - Mack szállítóautó játékszett

8 490 Ft
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.