Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Verdák - Miles Benzington kisautó

Verdák - Miles Benzington kisautó
4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
79407
A Verdák világában nem csak a sebesség, hanem a személyiség, a barátság és a móka is fontos. A Disney és a Pixar nagysikerű rajzfilmsorozatából ismert autók most beköltözhetnek a gyerekek szobáiba. Az 1:55 méretű, fém elemekből készült, a rajzfilmhez látottakhoz a megszólalásig hasonlító karakterek részletgazdag, színes kidolgozása játékra hívja a gyerekeket. Ebben a csomagban Miles Benzingtonnal (angolul Miles Axlerod) találkozhatnak a Verdák kedvelői és a gyűjtők.
Webáruházunkban további Verdák kisautók is kaphatók, így a rajongók villámgyorsan össze tudják majd gyűjteni az egész csapatot.
A "Verdák - Miles Benzington kisautó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Verdák - Miles Benzington kisautó

Verdák - Miles Benzington kisautó

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.