Világítótorony rakosgató bébijáték

Világítótorony rakosgató bébijáték
Műanyagból készült, a kézügyességet nagyon jól fejlesztő Világítótorony rakosgató bébijáték. A színes karikákat a gyermek egymás tetejére tudja tenni, majd a világítótornyot egy távcsöves kutya figurával tudja teljessé tenni. A figurát lenyomva a játék zenélni kezd, miközben a világítótorony fényeket is bocsát ki magából. A játék fürdőkádban is használható, mivel az építőelemek úsznak a víz felszínén.
A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Összerakott méretek: 18 x 18 x 26 cm.
A "Világítótorony rakosgató bébijáték" nevű játék gyártója a Tomy, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Tomy
28540
5 350 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Világítótorony rakosgató bébijáték

Világítótorony rakosgató bébijáték

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.