Virtú - A kormányzás művészete társasjáték

22 990 Ft
+460 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
14 éves kor fölött
1-2 munkanap
80852
A változások korszakát éljük, amikor véget ért a középkor és megszületett a modernitás. A vezetők számára eljött a bizonyítás ideje. A városodnak meg kell őriznie pozícióját, és neked mint a hercegnek ezen kell dolgoznod. Vajon te leszel a megfelelő államférfi?
A Virtú egy fordulatos taktikai-stratégiai társasjáték, amely sajátos mechanizmusával modellezi a kormányzás művészetét. A játékosok mindegyike egy-egy befolyásos dinasztia képviselője (pl. Aragónia, Sforza, Medici, Borgia), és céljuk, hogy hatalmukat és fennhatóságukat növelve Itália mesterévé váljanak. A döntések és a különböző akciók végrehajtásával tekintélypontokat szerezhetnek, a kormányzás által erőforrásokhoz juthatnak, támogathatnak tudósokat és művészeket, belekóstolhatnak a kereskedés mikéntjébe, átvehetik az irányítást városok fölött... A játék során két nagy évszakon, korszakon haladnak keresztül az uralkodók bőrébe bújt játékosok, a játék győztese pedig a legtalpraesettebb államférfi lesz.
Az összetett társasjáték amellett, hogy részt vesz a stratégiai-taktikai gondolkodás fejlesztésében, megismerteti a játékosokat a kora újkorral, valamint bepillantást nyújt az uralkodódinasztiák közel sem intrikamentes életébe.
Átlagos játékidő: 30 perc/játékos
A "Virtú - A kormányzás művészete társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Virtú - A kormányzás művészete társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2023. szeptember 26-án, kedden kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2023. szeptember 26-án, kedden átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2023. szeptember 26-án, kedden átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Virtú - A kormányzás művészete társasjáték

Virtú - A kormányzás művészete társasjáték

22 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.