KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Wader - Betonkeverő autó, 40 cm

Wader - Betonkeverő autó, 40 cm
6 090 Ft
+122 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább fiúknak
nem rendelhető
68102
Wader City Truck 40 cm-es teherautók - Betonkeverő. Az óriás járművek erős műanyagból készültek, így ellenállnak majd az időjárás viszontagságainak. Az udvari játékban és a homokozóban is imádni fogják a legkisebbek. Valósághű megjelenése miatt imádni fogják a munkagépek szerelmesei. Mérete: 40 cm. 3 éves kortól ajánlott.
A "Wader - Betonkeverő autó, 40 cm" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Betonkeverő autó, 40 cm

Wader - Betonkeverő autó, 40 cm

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.