KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Wader - Csirkefuvar családi társasjáték

Wader - Csirkefuvar családi társasjáték
5 690 Ft
+114 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
71781
Csirkefuvar társasjáték a legkisebb gazdálkodóknak. Ez a különleges, 3D játék elemekkel bővült társasjáték a megszokott Wader minőségben érkezik a gyerekekhez. Figyelem, csirkéket szállító fuvar érkezik! A szabály egyszerű,a játékosnak dobnia kell a dobókockával, majd a dömperre tenni a tyúkokat és átszállítani őket. Sok kaland vár rád útközben és váratlan fordulatok. Vigyázz a rókára! A nyertes az a játékos lesz, aki először szállítja át az egész csirke állományt. A játék fejleszti az alapvető matematikai készségeket, önálló döntéshozást és koncentrációt valamint vidámságot és cselekvési motivációt ad.
A "Wader - Csirkefuvar családi társasjáték" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Csirkefuvar családi társasjáték

Wader - Csirkefuvar családi társasjáték

5 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.