Wader - Gáz sütőlap és edénykészlet

Wader - Gáz sütőlap és edénykészlet
Gáz sütőlap és edénykészlet a legkisebb konyhafőnöknek a családban! A lábos és a serpenyő mellett különböző kiszedőket és egy merőkanalat is megtalálnak a gyerekek, amivel az elkészült ételeket tálalhatják. A gázsütő hőfokszabályzó gombja eltekerhető, forgatás közben pedig kattogó hangot ad. Anyaga minőségi műanyagból készült, megfelel minden EU szabványnak. Az edények mosogatógépben és mikrosütőben is használhatóak, továbbá biztonságosak az élelmiszerekkel való érintkezéshez. Nagyszerű játék lehet a szobában, mint kezdő konyha készlet, de a homokozóban is használható.
A "Wader - Gáz sütőlap és edénykészlet" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
71241
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader - Gáz sütőlap és edénykészlet

Wader - Gáz sütőlap és edénykészlet

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.