Wader - Happy Summer Hajókészlet, 4 db-os

Wader - Happy Summer Hajókészlet, 4 db-os
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
73194
Wader Happy Summer sorozat 4 db hajója vonzóbbá teszi a kicsik vízben való játékát. Minden hajó más színű, könnyen kezelhető, így barátait is meghívhatja egy közös játékra vagy akár versenyeket is tarthatnak velük. A termékek tökéletesek az esti pancsolásokhoz vagy nyári strandoláshoz. A kis hajók egymásba rakhatóak, vízzel tölthetőek és úsztathatóak.
A hajókészlet kreatív játékra ösztönöz minden kis gyerkőcöt, fejleszti a motoros és kézi készségeket, a mozgás koordinációját és precizitását. A négy alapszín pedig segít a színek elsajátításában és felismerésében.
A kishajó mérete: 11 cm.
Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Wader - Happy Summer Hajókészlet, 4 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Happy Summer Hajókészlet, 4 db-os

Wader - Happy Summer Hajókészlet, 4 db-os

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.