Wader - Hatszög puzzle elemek - 40 db-os

A Wader, színes puzzle hatszögek nagyszerű szórakozást nyújtanak minden kreatív kisgyermeknek. Kis mérete miatt tökéletesen illenek a kis kezekbe. Az egyedi illesztési rendszer megkönnyíti az elemek összekapcsolását, ennek köszönhetően a gyerekek eredeti épületeket, járműveket, állatokat, számokat, betűket, geometriai ábrákat és sok más érdekes formát készíthetnek. A blokkok függőlegesen és vízszintesen egyaránt elhelyezhetők. A puzzle elősegíti a gyermekek alap kognitív készségeit, mint a koncentráció, képzelőerő, kreativitás és logikus gondolkodás. Pozitívan befolyásolja az olyan képességeket, mint a szem-kéz koordináció, a térbeli képzelet és a kommunikációs készség. Hasznos lehet még a színek számolásának és azonosításának megtanulásában is. Azok a gyerekek, akik már kicsi koruk óta építő blokkokkal játszanak, ügyesebbek a matematikában, különösen az algebra és más területeken, ahol számokra van szükség.
A készlet 40 db, színes blokkot tartalmaz.
A "Wader - Hatszög puzzle elemek - 40 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
1-3 nap
71245
3 650 Ft
A "Wader - Hatszög puzzle elemek - 40 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 08-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Wader - Hatszög puzzle elemek - 40 db-os

Wader - Hatszög puzzle elemek - 40 db-os

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.