KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Wader - Négy évszak családi társasjáték

Wader - Négy évszak családi társasjáték
3 590 Ft
+72 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
71822
Tavasszal a fákat levelek és virágok borítják, a nyár gyümölcsszüretet eredményez, ősszel tarka levelek hullanak le a fákról, a tél pedig faggyal és hóval borítja őket - ez a természet életciklusa. Miért változnak az évszakok a Földön? Lehet-e 4 évszak minden éghajlaton? Honnan jön a hó? A gyerekek kíváncsiak a körülöttük lévő világra, szeretnék megismerni és sok kérdést feltenni. A legjobb, ha szórakozás közben válaszolunk rájuk. A Négy évszak társasjáték során a gyerekek megtanulják felismerni az évszakokat, az adott időszak jellemzőit, és lehetőségük van arra, hogy számos kérdést feltegyenek, amelyek alapvető fontosságúak kognitív fejlődésük szempontjából. A játék a szülőknek okot ad arra is, hogy az ökológiáról és bolygónk védelméről beszéljenek. A játékosok, színes Wader építőkockákkal fa és gyermek képekkel, valamint egy pakli kártyával játszanak majd. A játékos feladata a tornyok elrendezése úgy, hogy az adott évszakra jellemző fákat hozzon létre, és a kislány ruháit összeillessze az adott évszakkal.
A "Wader - Négy évszak családi társasjáték" nevű játék gyártója a Wader, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Négy évszak családi társasjáték

Wader - Négy évszak családi társasjáték

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.