Wader - Play House Emeletes autószerviz

Wader - Play House Emeletes autószerviz
11 190 Ft
+224 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább fiúknak
73188
Vigye az autószervíz műhelyt a gyermekszobába! Olajcsere, szivattyúk, futómű javítás vagy ellenőrzés - csak hajtson be és a kis autószerelő máris segítségére siet! A rámpák, a felvonók, daruk, liftek, a kiszolgáló állomás mind egy igazi autószervíz hangulatát idézik.
A Play House Auto Service egy kétszintes ház, amely számos mozgatható részt tartalmaz, például nyító ajtót, liftet, darut. A készlet három autót, rámpákat és 34 öntapadó matricát is tartalmaz. Fejleszti a gyermek logikus gondolkodását, fantáziáját, vizuális-térbeli intelligenciáját. A tetőre rögzített fogantyúnak köszönhetően pedig könnyen szállítható. Anyaga: műanyag
A műhely méretei: 37 x 30 cm.
A "Wader - Play House Emeletes autószerviz" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Play House Emeletes autószerviz

Wader - Play House Emeletes autószerviz

11 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.