Wader - Tech Truck munkagépek - Buldózer, 27 cm

Wader - Tech Truck munkagépek - Buldózer, 27 cm
A munkagépekért rajongó gyerekek most kipróbálhatják az építőipari csapatok munkáját ezzel a 27 cm-es műanyag buldózerrel. Megismerkedhetnek a szakemberek munkájával, valamint a speciális járművek működésével. Ezt a Tech Truck műanyag buldózert autópályák, házak és irodaházak építésében használják a legtöbbször. A játék könnyen manőverezhető, mozgatható, továbbá használható rakodóként és buldózerként is. A játék minden eleme kiváló minőségű, biztonságos, nem mérgező anyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak, ezért tökéletesen helytáll majd a tengerparton, otthon vagy a homokozóban. A járműnek nincsenek éles szélei vagy élei, és minden elem tartósan össze van kötve, így a játék alkalmas a legkisebb gyermekek számára is.
Mérete: 27 cm.
A "Wader - Tech Truck munkagépek - Buldózer, 27 cm" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Wader
inkább fiúknak
71263
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader - Tech Truck munkagépek - Buldózer, 27 cm

Wader - Tech Truck munkagépek - Buldózer, 27 cm

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.