Zenélő bébitornázó rágókával

Zenélő bébitornázó rágókával
A zenélő bébitornázó végigkíséri a babák fejlődését. Megismerkedhetnek a különböző színekkel és formákkal. A 3 hónapos babák fekhetnek alatta, közben pedig kezükkel és lábukkal elérik a felfüggesztett játékokat, így fejlődik az izomzatuk. 6 hónaos kortól már ülve tudnak játszani, fejlődik a markolás készsége, apró kezeik pedig rugalmasabbá válnak. A 9 hónapos babáknak segít megtanulni felállni. A függő játékokat le lehet szerelni, így a kicsik rágcsálhatják őket fogzás közben. A játék működéséhez 2 db AA ceruzaelemre van szükség.
A "Zenélő bébitornázó rágókával" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
2 éves kor alatt
61568
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Zenélő bébitornázó rágókával
Zenélő bébitornázó rágókával

Zenélő bébitornázó rágókával

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.