Zombi Party, Felelsz vagy Mersz

Zombi Party, Felelsz vagy Mersz
13 990 Ft
+280 hűségpont ajándékba - Részletek...
Epee
5 éves kor fölött
77217
A Felelsz vagy mersz? egy olyan játék, ami szinte minden házibulin előkerül. A Zombie Party azzal spékeli meg a jól ismert játékmenetet, hogy minden körben egy elemmel működő zombi kéz mutat rá arra, akinek választania kell: egy kérdésre válaszol, vagy elég bátor lesz teljesíteni a kihívást.
A csomagban található kártyákon olyan kérdések szerepelnek, mint hogy hányszor színlelte magát betegnek a játékos, hogy szabadnapot kapjon az iskolából vagy a munkából. A kihívások között pedig olyanokat találunk, mint egy balett tánc előadása meghatározott időtartamon belül. Ha a játékos nem teljesíti a feladatot, „fizetnie" kell egy újabb feladattal, amelyek között akár mozgásos vagy műveltségi kérdések is lehetnek. Az a játékos lesz a győztes, aki először teljesít 6 feladatot.
A játék remek választás baráti társaságoknak, hiszen lehetőséget teremt egymás mélyebb megismerésére, emellett a Halloween partik, tematikus bulik játéktárát is bővítheti.
A "Zombi Party, Felelsz vagy Mersz" nevű játék gyártója az Epee, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Epee

Zombi Party, Felelsz vagy Mersz

Zombi Party, Felelsz vagy Mersz

13 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.