Zoomer interaktív robotcica - Runway

Zoomer interaktív robotcica - Runway
Runway, az interaktív robotcica legjobb barátod lehet, hiszen érzi a közelséged, és azt is ha megérinted, nagyon hálás is ilyenkor! Az érintésed érzi a hátán, és a fején is, közeledésed pedig a mellkasán található mozgásérzékelők segítségével veszi észre. A cica olyan, akár egy valódi macsek, csak sokkal menőbb, mivel robot! Nyávog, dorombol, és imádja ha játszol vele.
A játék 3 db 1,5 V-os AAA vékony ceruzaelemmel működik, melyeket a csomagolás nem tartalmaz.
Mérete: 14 x 15 x 9 cm.
A "Zoomer interaktív robotcica - Runway" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Spin Master
inkább lányoknak
46779
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Zoomer interaktív robotcica - Runway
Zoomer interaktív robotcica - Runway

Zoomer interaktív robotcica - Runway

13 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.