1, 2, 3, társasjáték

1, 2, 3, társasjáték
Az 1, 2, 3 társasjáték rengeteg izgalmat ígér az egész családnak. A réten a lovak, malacok, bárányok és bocik élvezik a napsütést, és nyugodtan ácsorognak. Figyelned kell, hiszen ez az aranyos elrendezés egy pillanat alatt megváltozhat! Számoljatok 10-ig és próbáljátok megjegyezni az állatok elhelyezkedését. Ha becsukod a szemed, már egy másik kép fogad. Valami csatlakozott, vagy épp pont hogy elhagyta a társaságot? Minden körben más játékosra vár a terep átrendezése, a többieknek pedig ki kell találniuk, hogy mi változott. A játék segítségével fejlődik a koncentrációs készség és a figyelem, valamint a memória is. A játékidő kb. 15 perc.
Az "1, 2, 3, társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Piatnik
4 éves kor fölött
58630
3 590 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Piatnik

1, 2, 3, társasjáték

1, 2, 3, társasjáték

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.