KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

2 az 1-ben asztallá alakítható szerszámos táska - 44 db-os

2 az 1-ben asztallá alakítható szerszámos táska - 44 db-os
6 850 Ft
+137 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81988
Ezzel a szuper 2 az 1-ben szerszámkészlettel a gyerekek könnyen megtanulhatják a barkácsolás alapjait!
A sok-sok kiegészítővel biztonságosan sajátíthatják el a szerszámok rendszerezését, használatát és önfeledten szórakozhatnak és tanulhatnak akár apával, nagyapával együtt!
A szerszámos ládában mindennek megvan a kialakított helye, ráadásul az elektromos fúrógép valóban működik. Ha valami elromlott és menni kell, a gyerekek összecsomagolhatják a szerszámokat a szerszámos ládába és már indulhatnak is a helyszínre, ahol újra asztallá alakítható a szerelőállomás.
A "2 az 1-ben asztallá alakítható szerszámos táska - 44 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

2 az 1-ben asztallá alakítható szerszámos táska - 44 db-os

2 az 1-ben asztallá alakítható szerszámos táska - 44 db-os

6 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.