KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

2 az 1-ben járássegítő és foglalkoztató asztal - Pink

2 az 1-ben járássegítő és foglalkoztató asztal - Pink
10 590 Ft
+212 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
2 éves kor alatt
nem rendelhető
82043
Ez az átalakítható járássegítő megkönnyíti számukra az első lépéseket, majd ha elfáradtak a nagy mozgásban, a foglalkoztató asztalnál játszhatnak egy kicsit.
A foglalkoztató asztal a picik számos készségét fejleszti. Beledobhatják a golyókat a kosárba, akár zenét is komponálhatnak 4 különböző hangból, találnak az asztalon formaválogató játékot és forgatható fogaskerekeket is.
A foglalkoztató asztal egy fogantyúnál megfogható, így a kicsit nagyobb gyerekek már kiválaszthatják, hol szeretnének játszani.
A járássegítő kerekei puha gumiból készültek, valamint a picik biztonsága érdekében zárolhatóak, hogy ne guruljanak. A fogantyú állítható magasságú és ergonomikus kialakítású, kifejezetten pici kezek számára tervezték.
Az asztal mérete: 18 x 31 x 37 cm
A járássegítő mérete: 46 x 43 x 44 cm
A "2 az 1-ben járássegítő és foglalkoztató asztal - Pink" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 éves kor alatti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

2 az 1-ben járássegítő és foglalkoztató asztal - Pink

2 az 1-ben járássegítő és foglalkoztató asztal - Pink

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.