2 az 1-ben telefon és tanyavilág

2 az 1-ben telefon és tanyavilág
4 590 Ft
+92 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
25009
A 2 az 1-ben telefon és tanyavilág bébijáték nagyszerű készségfejlesztő, segítségével megismeri gyermeked az állathangokat, illetve kedvére telefonálgathat. Ez a nagyszerű kétoldalú játék dupla szórakozást biztosít és bárhova magaddal viheted a praktikus fogantyúja révén.! A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, csomagolás az elemeket tartalmazza. Csomagolási méretek: 28 x 9 x 25 cm.
(A képen a játék egy-egy oldala látható.)
A "2 az 1-ben telefon és tanyavilág" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

2 az 1-ben telefon és tanyavilág

2 az 1-ben telefon és tanyavilág

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.