2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

3D hatású puzzle - Darth Vader - Fém dobozban, 300 db

3D hatású puzzle - Darth Vader - Fém dobozban, 300 db
5 150 Ft
+103 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
nem rendelhető
80784
A sötét oldal fémdobozba zárva
A Star Wars kicsi és nagy rajongói imádni fogják ezt a kiváló minőségű, 300 darabos, Darth Vadert ábrázoló puzzle-t. A kirakós hagyományos puzzle elemekből áll, a kirakott kép 3 dimenziós hatású. A darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A puzzle szétszedhető, majd újra összerakható, ha pedig összeragasztjuk a darabokat, bekeretezve akár a szoba díszévé is válhat. A darabok egy stílusos, Darth Vadert ábrázoló fém dobozban kaptak helyet.
A puzzle játékok nemcsak a memóriát, valamint a megfigyelő- és a koncentrációs képességet fejlesztik, de türelemre és kitartásra is tanítanak.
A "3D hatású puzzle - Darth Vader - Fém dobozban, 300 db" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

3D hatású puzzle - Darth Vader - Fém dobozban, 300 db

3D hatású puzzle - Darth Vader - Fém dobozban, 300 db

5 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.