3D puzzle - Apollo űrhajó Holdra szálló egysége, 104 db

3D puzzle - Apollo űrhajó Holdra szálló egysége, 104 db
3 190 Ft
+64 hűségpont ajándékba - Részletek...
Shantou
inkább fiúknak
26962
Az amerikai Apollo űrhajó Holdra szálló egysége, amelyet az Apollo-program keretében használtak. Úgy tervezték, hogy két embert szállítson Hold körüli pályáról a Hold felszínére és vissza. Az LM (Lunar Module) két részből áll: a visszatérő és a leszálló egységből. Kezdetben ez a két egység szerves egészet képez, majd a Holdról történő felszálláskor kettéválnak, azaz a leszálló egység indítóállványként szolgál a visszatérő egység számára, és a Holdon marad. A visszatérő egység, miután sikeresen visszatért az Apollo űrhajóhoz, feladata teljesítése után visszazuhan a Hold felszínére. A teljes modul 6,4 m magas és 4,3 m széles, tömege több mint 14,5 tonna. Az Apollo űrhajó Holdra szálló egysége 104 db-os 3D puzzle kirakásához ragasztó nem szükséges. Kirakott méretek: 29 x 20 x 18 cm.
Tartozékok: 104 db 3D mozaikdarab

A "3D puzzle - Apollo űrhajó Holdra szálló egysége, 104 db" nevű játék gyártója a Shantou, főleg 8 és 18 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

3D puzzle - Apollo űrhajó Holdra szálló egysége, 104 db

3D puzzle - Apollo űrhajó Holdra szálló egysége, 104 db

3 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.