3D puzzle - Hősök tere, 66 db

3D puzzle - Hősök tere, 66 db
1 590 Ft
+32 hűségpont ajándékba - Részletek...
Shantou
26961
A Hősök tere Budapest legnagyobb, legtágasabb hatású tere. Szűkebb értelemben a Milleniumi emlékművet jelöli, mely a magyar honfoglalás ezeréves jubileumának állít emléket. A tér közepén a 36 méter magas oszlopon Gábriel arkangyal szobra áll, mely közel 5 méter magas, egyik kezében a magyar koronát, a másikban az apostoli kettős keresztet emeli magasba. A mű félköríves alakban épült, 85 méter széles, 25 méter mély, magassága 13 méter. A bal és jobb oszlopcsarnokban a magyar történelem 7-7 neves személyiségének bronzszobra áll. A középső oszlop talapzatánál a honfoglaló hét vezér szobra található.
A Hősök tere 66 db-os 3D puzzle kirakásához ragasztó nem szükséges. Kirakott méretek: 43 x 35 x 19 cm.
Tartozékok: 66 db mozaikdarab

A "3D puzzle - Hősök tere, 66 db" nevű játék gyártója a Shantou, főleg 8 és 18 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

3D puzzle - Hősök tere, 66 db

3D puzzle - Hősök tere, 66 db

1 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.