3D puzzle - Mini építészeti sorozat - Magyarországi épületek, 155 db

3D puzzle - Mini építészeti sorozat - Magyarországi épületek, 155 db
A magyar Parlament épülete Budapest egyik legnagyobb büszkesége. Építéséhez 1885-ben fogtak hozzá, s bár a millenniumi ünnepségekre teljes egészében nem készült el, a középső traktus pompás teremsorában megtarthatták az Országgyűlés díszülését, mely napjainkban is itt ülésezik. A Mátyás-templom Budapest I. kerületében, a Szentháromság téren áll. Az egyházi hagyomány szerint a templomot Szent István király alapította 1015-ben. Színhelye volt nagy magyar királyok koronázásának. A Lánchíd a Buda és Pest közötti állandó összeköttetést biztosító legrégibb, egyben legismertebb híd a Dunán, a magyar főváros egyik jelképe. Építését gróf Széchenyi István kezdeményezte. A munkálatok 1839-ben kezdődtek, a kész hidat 1849 november 20-án avatták fel. A Hősök tere Budapest legnagyobb, legtágasabb hatású tere. Szűkebb értelemben a Millenniumi emlékművet jelöli, mely a magyar honfoglalás ezeréves jubileumának állít emléket. A tér közepén a 36 méter magas oszlopon Gábriel arkangyal szobra áll, a bal és jobb oszlopcsarnokban a magyar történelem 7-7 neves személyiségének a szobra áll. Az épületek összeállításához ragasztó nem szükséges, a Mini építészeti sorozat 3D puzzle - magyarországi épületek, 155 darabos jó szórakozást nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt.
A "3D puzzle - Mini építészeti sorozat - Magyarországi épületek, 155 db" nevű játék gyártója a CubicFun, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
CubicFun
8 éves kor fölött
74126
2 460 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

3D puzzle - Mini építészeti sorozat - Magyarországi épületek, 155 db

3D puzzle - Mini építészeti sorozat - Magyarországi épületek, 155 db

2 460 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.