KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

4 az 1-ben járássegítő és játékasztal

4 az 1-ben járássegítő és játékasztal
19 890 Ft
+398 hűségpont ajándékba - Részletek...
Yixing Toys
nem rendelhető
59985
Multifunkciós oroszlános járássegítő 4 különböző lehetőséggel. Használható járássegítőként, játékasztalként, bébikompként és etető székként is. A gyermekek játékon keresztül tanulhatnak, felfedezhetik a mozgás, sétálás örömeit amiben a járássegítő támogatja őket. Az ülés könnyen eltávolítható, mosható. A zenélő és világító játékasztal leszerelhető és külön játékként is használható. A termékhez 3 db AA elem szükséges, amit nem tartalmaz a csomagolás. Termék mérete: 53 x 69 x 45 cm.
A "4 az 1-ben járássegítő és játékasztal" nevű játék gyártója a Yixing Toys, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

4 az 1-ben járássegítő és játékasztal

4 az 1-ben járássegítő és játékasztal

19 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.