KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

4 az 1-ben rajztábla kiegészítőkkel - 14 db-os

4 az 1-ben rajztábla kiegészítőkkel - 14 db-os
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81843
Ezzel a 4 az 1-ben rajztáblával a gyerekek akár órákon keresztül alkothatnak kedvükre. A 3 oldalú rajtábla egyik oldala fluoreszkál, így a gyerekek a dobozban rejlő fluoreszkáló szövegkiemelővel rajzolhatnak rá szebbnél szebb képeket; másik oldala krétás táblaként vagy fehértáblaként funkcionál, amelyre a mellékelt krétákkal és filctollakkal rajzolhatnak a lurkók, harmadik oldala pedig átlátszó.
A csomag mágneses betűket és számokat is tartalmaz, így a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg a számok és a betűk világával. A tábla a mellékelt szivaccsal könnyen letörölhető, méretéből adódóan pedig a gyerekek magukkal vihetik a nyaralásra vagy a nagyihoz - hiszen sohasem lehet tudni, hogy hol szállja meg az ihlet a kis rajzolni vágyókat.
A táblára való rajzolással és írással fejlődik a gyerekek kreativitása, finommotorikája, szem-kéz koordinációja, vizuális érzékelése, valamint képzelete és fantáziája.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A tábla mérete: 33 x 27,5 x 24,5 cm
A "4 az 1-ben rajztábla kiegészítőkkel - 14 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

4 az 1-ben rajztábla kiegészítőkkel - 14 db-os

4 az 1-ben rajztábla kiegészítőkkel - 14 db-os

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.