2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

5 másodperc 3 válasz mini - Popkultúra társasjáték

5 másodperc 3 válasz mini - Popkultúra társasjáték
3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
nem rendelhető
81745
Elsőre könnyűnek tűnik három főgonosz karaktert megnevezni a filmekből, de vajon menni fog ez 5 másodperc alatt is?
Megérkezett a nagy népszerűségnek örvendő 5 másodperc 3 válasz társasjáték mini változata, amit kicsik és nagyok könnyen magukkal vihetnek a társasos estre, a kirándulásra vagy a nyaralásra.
A Popkultúra kiadás ízig-vérig parti társasjáték, hiszen a kérdéskártyákon filmekkel, zenékkel és más popkultúrával kapcsolatos feladványok szerepelnek. A soron következő játékosnak 5 másodperce van, hogy a feltett kérdésre választ adjon, de lehetősége van arra is, hogy a passz vagy csere kártyákkal kibújjon a válaszadás alól.
A doboz egy spirális időmérőt tartalmaz, amit mint egy homokórát fordíthatnak meg a játékosok, amikor a következő játékosra kerül a sor. A 90 kétoldalas kérdéskártya 180 feladványt tartalmaz, így a játszók garantáltan sokszor és sokáig élvezheti majd a pörgős játékot.
Az "5 másodperc 3 válasz mini - Popkultúra társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

5 másodperc 3 válasz mini - Popkultúra társasjáték

5 másodperc 3 válasz mini - Popkultúra társasjáték

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.