A kis hableány - Ariel sellő baba

A kis hableány - Ariel sellő baba
10 690 Ft
+214 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
80465
Hogyan lehet becsempészni a gyerekszobába a víz alatt játszódó tündérmesék hangulatát? Hát egy csodaszép Ariel babával!
Ezzel a gyönyörű Ariel sellő babával a gyerekek újrajátszhatják kedvenc meséjük jeleneteit, de akár újakat is kitalálhatnak, ami fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket. A baba külsejét - barnásvörös haját, sötétebb bőrét és színes uszonyát - az élőszereplős fim ihlette. A baba több ponton mozgatható, farokuszonya behajlítható. A baba nem úszik és nem áll meg magától.
Webáruházunkban további A kis hableány babák is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így összegyűjtésükkel a gyerekek előtt még több játéklehetőség nyílik meg.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
Az "A kis hableány - Ariel sellő baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

A kis hableány - Ariel sellő baba

A kis hableány - Ariel sellő baba

10 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.