A Mars Terraformálása - Árész-expedíció társasjáték

A Mars terraformálása. Ismerjük a történetét. 24. század, az emberek meghódítják a vörös bolygót, interplanetáris megakorporációk szállnak versenybe a terraformálásért, hogy minél jobb támogatásokat szerezhessenek a Földről, és sikerre vigyék vállalkozásaikat. De miért ne lehetne ugyanazt a történetet máshogyan is elmesélni? Csatlakozz az Árész expedícióhoz, és terraformáld a Marsot a felújított, áramvonalasított szabályú játékban! A hangulat ugyanaz maradt, az élmény azonban fényévekkel javult! Még mindig sikerre tudnád vinni a vállalatodat?
Hosszas tervezéssel és generációkon átívelő kemény munkával már bizonyítottan meg tudnánk hódítani a vörös bolygót. De ha valakinek nincs ideje ennyi időt várni rá? Miért ne indítanánk egy sokkal gyorsabb, agresszívebb terraformálási expedíciót, amivel hamarabb tudnánk elérni eredményt? Csatlakozzatok az Árész-expedícióhoz, és terraformáljátok a Marsot dinamikusabban és eredményesebben, mint valaha!
A népszerű és nagy sikerű, többszörösen díjnyertes társasjáték legújabb verziója.
Átlagos játékidő: 20-40 perc
Az "A Mars Terraformálása - Árész-expedíció társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
10 éves kor fölött
1-3 nap
74826
12 390 Ft
Az "A Mars Terraformálása - Árész-expedíció társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

A Mars Terraformálása - Árész-expedíció társasjáték

A Mars Terraformálása - Árész-expedíció társasjáték

12 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.