ABC - Éhes bálna bébi fürdőjáték

ABC - Éhes bálna bébi fürdőjáték
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
76844
Az ABC Éhes bálna bébi fürdőjátékkal a kád igazi tengerré változhat. Csak el kell helyezni a csomagban található különböző színű tengericsillagokat a „tengerfenéken", és már indulhat is a csillagvadászat! A bálna farokuszonyát összenyomva a cet szája kinyílik, így a gyerekek összegyűjthetik benne a csillagokat. A bálna szájának alja lyukacsos, így kifolyik belőle a víz.
A játék fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát és a kézügyességet.
Az "ABC - Éhes bálna bébi fürdőjáték" nevű játék gyártója a Simba, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

ABC - Éhes bálna bébi fürdőjáték

ABC - Éhes bálna bébi fürdőjáték

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.