KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

ABC - Foglalkoztató háromszög

ABC - Foglalkoztató háromszög
6 190 Ft
+124 hűségpont ajándékba - Részletek...
ABC
nem rendelhető
81690
Rengeteg játék egy háromszögben!
Az ABC élénk színű, igényesen kidolgozott, többfunkciós foglalkoztató háromszögével a picik többek között fejlődhetnek a finommotorika, szem-kéz koordináció, logika, valamint az auditív- és vizuális érzékelés területén. A háromszög rengeteg különböző tevékenységet tartozik a picik számára: spirálos golyópályát, többféle golyóvezetőt, hajtogatható, tengeri állatokat, betűket és számokat ábrázoló, mintás lapocskákat és még sok mást.
Az aranyos grafika, a különböző felületek és az élénk színek játékra hívják a legkisebbeket, és hosszú ideig lekötik majd őket. Játék közben a gyerekek észrevétlenül tanulják meg a számokat, betűket, színeket és egyes állatokat.
A foglalkoztató strapabíró anyagokból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a vele való játékot. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
Az "ABC - Foglalkoztató háromszög" nevű játék gyártója az ABC, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

ABC - Foglalkoztató háromszög

ABC - Foglalkoztató háromszög

6 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.